st Tonicum21

Totalt produkter: 
Frakt:

Att betala:

Vidare till kassan »

Oregano-olja

Olja, oregano extraheras från oregano buskar och innehåller carvacrol och tymol, de två ämnena med kraftfulla antivirala egenskaper.
Oregano söks för andas villkor och hosta på grund av astma, croup och respiratorisk sjukdom. Det kan också användas för avvärja urinvägarna infektioner och intestinala parasiter organismer. Oregano olja kan dessutom får användas för acne, Fotsvamp, dermititis, bugg bites, apelsinernas sår och endossera. Oregano visas också vara kraftfulla vid behandling och undvika sinus infektioner. Detta är till stor del på grund av de naturliga antivirala egenskaperna hos olja, oregano.
Som ett komplement hjälper olja, oregano i stimulera immunförsvaret och bekämpning av infektion samt kronisk inflammation, såsom artrit. Eftersom olja, oregano är tillgänglig både som en olja och en kapsel, är användningsområden och fördelarna med oregano tvåfaldigt. När, kan det ge fördelarna som hälsa sade tidigare, liksom stöd i matsmältningen. Det kan också befria en upprörd över magen och försvara mot överbelastning och en halsont som orsakas av gemensamma kylan.

Oreganoolja kan hjälpa kroppen på många olika sätt och har visat sig vara effektivt för:

  • Ett hälsosamt matsmältningssystem.
  • Led- och muskel flexibilitet.
  • Rena & stärka luftvägar.
  • Mjuk och ren hud.
  • Stödja immunförsvaret.

Viktigt

Författaren till ifrågavarande information förklarar härmed uttryckligen att det inte handlar om en produktrekommendation i terapeutisk betydelse, utan enbart om information för intresserade, terapeuter och för fortbildning om denna produkt.